Välkommen!!

Sadi8_web

Hej,

Vissa av er kanske känner mig personligen sen tidigare och vissa av er kanske aldrig har hört talas om mig.
Tänkte bara här som första inlägg presentera mig själv och ge er en kort liten uppfattning om vem jag är.

Jag heter Sadibou Sy, har bra många smeknamn men Sadii brukar de bli.
26 år gammal och är uppvuxen i Berghamra, Solna. Har tränat kampsport i ca 11 år och är fostrad på en klubb som heter Wasa Kampsportcenter som ligger på Kungsholmen. Roland ”Rolly” Peltier har varit min tränare sen dag ett. Jag kom i kontakt med kampsport av en ren slump, jag spelade fotboll hela min uppväxt i vasalund.
Nu 11 år senare jobbar jag även med Träning och kampsport. Instruerar på ett gym i östermalmstorg som heter kampsportslabbet.

I fortsättningen kommer jag skriva här om träning, tävlande och annat kul så häng med!